Bastiaan Gerritsen

Project & interim manager/ founding partner

Bastiaan

Over Bastiaan

Als oprichter van ReFleet kan Bastiaan invulling geven aan zijn visie dat de Railsector toe is aan vernieuwing en dat trajecten opnieuw geëvalueerd moeten worden om lagere instandhoudingskosten te realiseren. Standaardiseren en verantwoordelijkheden juist te beleggen zijn belangrijke pijlers onder zijn visie.

Met bijna 20 jaar ervaring in het openbaar vervoer is Bastiaan in staat om projecten en vernieuwingstrajecten te begeleiden en complexe vraagstukken op te lossen in alle fasen van het vernieuwingstraject. Door zijn ervaring kan hij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveaus adviseren en advies geven over beslissingen voor de lange termijn.

De “waarom” vraag stellen is een van Bastiaans kenmerken, hij neemt niks direct voor waarheid aan. Het uitdagen van opdrachtgevers om anders te kijken naar vraagstukken maakt Bastiaan uniek in de sector en is daardoor een aanwinst voor elke projectorganisatie. Loopt door muren heen als hij overtuigd is van de ingezette koers en kan mensen op alle niveaus op hun gemak stellen.

E-mail LinkedIn

Ga terug naar de teampagina Ga terug