Jeroen van den Berg

Technical Consultant / ETCS specialist

Jeroen

Over Jeroen

Met 15 jaar ervaring in de rail sector heeft voor Jeroen een zeer ruime ervaring in het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van alle systemen die in een trein voorkomen. Hoog- en laagspanning systemen, Automatic Train Protection (treinbeveiliging), TCMS, Diagnose op al deze vlakken kan Jeroen gedegen onderzoek en analyse doen bij vraagstukken waarbij integrale kennis nodig is. Daarnaast heeft hij aan de wieg gestaan van de uitrol van ETCS in Nederland en heeft hij sinds 2007 diverse retrofit projecten als Project Engineer technisch geleid. Door deze ruime ervaring heeft Jeroen zich gespecialiseerd op de snijvlakken tussen voertuig - systeem en voertuig - infrastructuur.

Ook in een adviserende rol bij aankoop van nieuw materiaal/systemen of acuut optredende problemen Jeroen kan op een analytische wijze elke klantvraag verwerken tot een heldere rapportage of advies. Ook te begrijpen voor niet technische vloot beheerders om zo toch de juiste beslissingen te nemen. Dit alles om een bedrijfszekere trein te verwezenlijken.

Zijn aanstekelijke enthousiasme maakt hem een uniek persoon in onze sector en iemand die je graag in je organisatie wil hebben. Hij kan zich snel in de materie inwerken en direct toegevoegde waarde leveren. Ook is hij bekend met het opereren in internationale teams en kan hij zich duidelijk verstaanbaar maken in het Engels en Duits. Hij is een onafhankelijke denker en iemand die het beste uit de dag wil halen. Hij vind het leuk om zich vaste te bijten in complexe vraagstukken en een resultaat te leveren waarmee zijn opdrachtgever direct aan de slag kan.

E-mail LinkedIn

Ga terug naar de teampagina Ga terug