Joop Rohner

Senior consultant ERP

Joop

Over Joop

Met jarenlange ervaring in verschillende functies in de railsector heeft Joop wagons vol met kennis. Van elektromonteur tot seniorplanner en functioneel beheerder SAP in de modules PM, MM, DMS en CATS, Joop heeft het allemaal gezien in zijn lange carrière. Hij is goed in staat om samenhang goed te overzien en maakt hem nu vooral veelzijdig inzetbaar als consultant SAP-EAM.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de rail sector, is Joop een aanwinst voor elke organisatie. Hij kan zijn kennis in te zetten op basis van meerdere implementaties van Onderhouds Management Systemen en weet waar de bijbehorende valkuilen liggen. Dit stelt hem in staat om samen met de klant tot een goed ingericht en zo gebruikersvriendelijk mogelijke implementatie van SAP te komen.

Joop is echt iemand die alle zorgen uit handen neemt en waarvan je zeker weet dat die pas naar huis gaat als het af is. Hij geeft altijd een positieve bijdrage aan de organisatie waar hij werkt en krijgt veel energie van het delen van zijn rijke kennis. Kritisch als het moet, maar vooral iemand die goed kan samenwerken. Kan prachtige verhalen vertellen over hoe het vroeger in onze sector is gegaan.

E-mail LinkedIn

Ga terug naar de teampagina Ga terug