Simon Bouman

Senior project manager

Simon

Over Simon

Met meer dan 40 jaar ervaring in het openbaar vervoer weet Simon als geen ander welke uitdagingen er spelen in een OV organisatie. Hij heeft in zijn lange carrière veel verschillende functies ingevuld en maakt hem hierdoor een all-rounder puur sang. De opbouw in zijn carrière, van monteur tot verschillende leidinggevende posities, stelt hem in staat om met alle niveaus in de organisatie te communiceren en vooral samen te werken.

Simon voelt zich thuis in het openbaar vervoer en heeft een integrale blik ontwikkelt om bij elke beslissing meerdere invalshoeken te bekijken. Kennis over OV chipkaart systemen, productiemiddelen en werkplaatsinrichting; geen opdracht is Simon te min. Hij heeft altijd de reiziger in zijn achterhoofd en denkt niet aan de korte termijn; als interim manager of als projectleider in de techniek, hij streeft altijd naar een duurzame oplossing.

Zijn achtergrond opleidingen en werkervaring maakt Simon tot een consultant die met senioriteit zijn team kan meenemen en enthousiasmeren om de beste prestatie te leveren. De grootste kracht is dat hij bij een tegenslag automatisch bijschakelt en met positieve energie zijn omgeving motiveert. Hij neemt zorg uit handen en geeft vertrouwen dat het voor elkaar komt. Altijd oprecht geïnteresseerd, eerlijk en recht door zee!

E-mail LinkedIn

Ga terug naar de teampagina Ga terug