Ensar Aşir

Consultant

Over Ensar

Ensar is voor zijn komst naar de Railsector actief geweest als engineer in de luchtvaartsector na het behalen van zijn Lucht- en Ruimtevaart diploma aan het TU Delft. Tijdens zijn academische en professionele carrière heeft hij zijn analytische aanpak van problemen ontwikkeld. Bovendien bloeiden zijn vaardigheden op het gebied van probleemoplossing, programmeren en ontwerpbeslissingen op. 

Voor zijn afstudeeropdracht heeft hij geparticipeerd in een studenten competitie van het Vertical Flight Society waarin hij een Vertical Take-Off and Landing voertuig heeft ontworpen. Dit ontwerp heeft de eerste plaats van deze competitie gewonnen.  Verder heeft hij ervaring opgedaan als R&D engineer op het gebied van thermoplastische composieten productie. 

Zijn verlangen om zichzelf te blijven verbeteren en voortdurend meer te leren, resulteert erin dat hij een hardwerkend, vastberaden lid van ons team is. Ensar gaat geen uitdaging uit de weg en houdt ervan om zichzelf te bewijzen wanneer complexe technische vraagstukken zich voordoen. 
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet