Joop Rohner

Senior Consultant ERP

Over Joop

Met jarenlange ervaring in verschillende functies in de railsector heeft Joop wagons vol met kennis. Van elektromonteur tot seniorplanner en functioneel beheerder SAP in de modules PM, MM, DMS en CATS, Joop heeft het allemaal gezien in zijn lange carrière. Hij is goed in staat om samenhang te zien en dat maakt hem nu vooral veelzijdig inzetbaar als consultant SAP-EAM.

Met meer dan 40 jaar ervaring in deze branche, is Joop een aanwinst voor elke organisatie. Hij kan zijn kennis inzetten op basis ervaringen met meerdere implementaties van Onderhouds Management Systemen en weet waar de valkuilen liggen. Dit stelt hem in staat om samen met de klant tot een goed ingericht en een gebruikersvriendelijk implementatie van SAP te komen.

Joop is echt iemand die alle zorgen uit handen neemt en waarvan je zeker weet dat die pas naar huis gaat als het af is. Hij levert altijd een positieve bijdrage aan de organisatie waar hij werkt en krijgt veel energie van het delen van zijn rijke kennis. Een positief kritische instelling en mensgericht opereren maken hem tot de ideale partner in een werkverband. Kan prachtige verhalen vertellen over hoe het vroeger in onze sector is gegaan.
Wij komen graag met je in contact!
Keertje kennismaken?
Copyright 2022 - ReFleet    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy Statement    |    Disclaimer
Site ontwikkeld door