Youssef Assekal

Technical Consultant / Project Manager

Youssef

Over Youssef

Met zijn mechatronische en projectmanagement achtergrond heeft Youssef waardevolle kennis om projecten integraal te kunnen bekijken, Zijn opleidingen en ervaringen gaven hem de mogelijkheid om zich te specialiseren op het snijvlak tussen voertuig en infrastructuur. een brede kijk op de inzet van moderne technologie in de rail branche.

Met ruim 15 jaar internationale ervaring, als consultant en engineer voelt hij zich thuis in complexe (internationale) projecten waarbij hij zijn opdrachtgever kan adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van vlootprestaties, betrouwbaarheid en daadkrachtig oplossen van vraagstukken op het snijvlak tussen voertuig en infrastructuur. Als lead auditor heeft hij vaardigheden om bij de klantorganisatie procesmatig denken en structuur aanbrengen.

Zijn enthousiasme en ruime internationale ervaring in onze sector maakt hem tot een consultant die zich snel in de materie kan inwerken en zich in projecten, waarbij er gewerkt wordt met meerdere vreemde talen, gemakkelijk staande houdt. Hij is een echte teamspeler en krijgt energie van goede samenwerking. Dit altijd met een glimlach en drive om het beste uit de dag te halen. Hij vind het leuk om uitgedaagd te worden en iets blijvends achter te laten bij de opdrachtgever.

E-mail LinkedIn

Ga terug naar de teampagina Ga terug