Projecten waar we trots op zijn

Referenties

CAF URBOS 100

De CAF URBOS 100 is een lagevloer tram en rijdt in de regio Utrecht. De instroom van dit nieuwe materieel is paralel gegaan met de bouw en introductie van de Uithoflijn.

Het implementatie management van deze nieuwe vloot wordt uitgevoerd door ReFleet in opdracht van de Provincie Utrecht, waarbij de het testen, toelaten en voorbereiden van de beheerorganisatie tot de kerntaken behoren. 

Stadler Flirt 3

De Stadler Flirt 3 is een drie of vierdelig treinstel die rijdt voor KEOLIS op de concessie Zwolle -Enschede, Zwolle Kampen.

ReFleet heeft namens de opdrachtgever in de bouwfase audits uitgevoerd bij de fabrikant en de instroom begeleidt tot de exploitatie van het materieel.

CAF inneo

De CAF Inneo is een driedelig metrostel dat rijdt op het Amsterdamse Metro netwerk. De instroom zal in de komende jaren plaatsvinden als vervanging en uitbreiding van de vloot.

ReFleet heeft werkzaamheden uit op het gebied van design review en RAMS uitgevoerd en is ook onderdeel van het garantieteam. 

BYD K9UB/K9UE/K7U

De grootste vloot van elektrische bussen in Europa is aangekocht door KEOLIS voor de consessie IJssel-Vecht

ReFleet adviseert de vervoerder bij de instroom van dit complexe bussysteem en het opzetten van de beheer organisatie. 

Alstom Metropolis

De Alstom Metropolis is een zesdelig metrostel die rijdt op het Amsterdamse metro netwerk. De instroom van dit nieuwe materieel vond plaats voor de exploitatie van de Noord/Zuid lijn.

ReFleet heeft de instroom van deze vloot begeleidt en GVB geadviseerd op het gebied van garantie. 

Busstalling Westraven

De nieuwbouw naast de P+R Westraven in Utrecht behelst de introductie van het elektrisch bussyteem in de Provincie Utrecht.

Namens de vervoerder Qbuzz adviseert en begeleidt ReFleet het bouwproces van de laadfaciliteiten, werkplaats en de verhuizing. 
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet