Kom jij ons versterken?

Werken bij ReFleet

Heb je ook de drive om een actieve bijdrage te leveren aan het toegankelijk en betaalbaar houden van het openbaar vervoer? Zie je het als een kans om te werken in een snel groeiend bedrijf zonder strakke hiërarchische sturing en waar we jou in de lead laten over je carrière? Spreekt het je aan om onderdeel te worden van een team dat de huidige werkwijzen in onze sector ter discussie wil stellen? Wij komen graag met jou in contact om jouw toegevoegde waarde voor ons team te bespreken.

Omdat wij jou als persoon direct goed willen leren kennen, is een talentscan onderdeel van de selectie procedure. Op basis van deze scan gaan we met elkaar verder in gesprek over jouw mogelijke rol in het team en het werken bij ReFleet. In de procedure letten we naast jouw ervaringen en deskundigheid ook vooral op jouw persoonlijkheid. Wij nemen zowel collega's aan die net aan hun carrière beginnen als professionals die ons team versterken met senioriteit.
0%
Aantoonbare vakinhoudelijke kennis en werkervaring
0%
Persoonlijkheid en jouw toegevoegde waarde als collega

Plezier

Wij geloven dat je de beste prestaties levert als je met plezier naar je werk gaat. We waken voor eentonigheid en dagen je uit met nieuwe opdrachten. Werken in een team met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan!

Ontwikkeling

We geloven in leren door te DOEN! En ja, dan gaat er weleens wat mis. Door deze ervaringen kunnen we het elke dag nog beter doen. We faciliteren je om nieuwe dingen te proberen en je krijgt een eigen opleidingsbudget. Ook delen van kennis met je collega’s vinden wij erg belangrijk!

Invloed

ReFleet werkt met een arbeidsvoorwaardenpakket waarin je jouw eigen keuzes kunt maken. Verandert er iets in jouw leven, veranderen wij gewoon met je mee. We faciliteren dat je flexibel kan zijn in het kiezen van je werklocatie, evenals werktijden. Dat je een goede balans kunt creëren tussen werk en privé.

Ondernemerschap

We stimuleren je om actief kansen te zoeken en te pakken om onze visie uit te dragen. Kansen herkennen en benutten juichen wij toe! Wij faciliteren je om eigen verantwoordelijkheden te benutten en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.
Wij komen graag met je in contact!
Keertje kennismaken?
Copyright 2022 - ReFleet    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy Statement    |    Disclaimer
Site ontwikkeld door 
graduation-hatrocketearthsmile