Bas van Buuren

Project Engineer /  Technical Consultant

Over Bas

Al meer dan 10 jaar actief in de rail sector, is Bas een meer dan ervaren expert op het gebied van instandhouding. Hij draait zijn hand niet om voor een FMEA of een analyse over de algehele vlootprestaties. Mechanische, elektrische en telematica systemen hebben voor Bas geen grote geheimen en hij wordt graag uitgedaagd om een onbekend probleem tot op de bodem uit te zoeken. Het maken van analyses of het verwerken van big data tot begrijpbare informatie vind hij erg leuk. Kennis van OMS en Power BI maakt hem een ideale schakel in de assetmanagement om besluitvorming te faciliteren.

Bas heeft door zijn ervaring in asset management meer dan voldoende kennis om de klant te adviseren bij alle onderdelen van de life cycle van rollend materieel. Kennis over de interactie van materieel en infrastructuur geeft hem de bagage om vraagstukken integraal te bekijken.

Recht door zee en positief kritisch op besluitvorming; dat is kenmerkend voor Bas. Hij zal altijd blijven zoeken en vragen naar de onderbouwing om een gedegen besluit te nemen. Iemand met wie je graag wilt samenwerken en goed snapt dat je vooral elkaars kwaliteiten moet gebruiken.
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet