Bastiaan Gerritsen

Hoofd Bedrijfsbureau

Over Bastiaan

Als (mede)oprichter van ReFleet kan Bastiaan uitvoering geven aan zijn visie dat de Railsector toe is aan vernieuwing en dat implementatietrajecten geëvalueerd moeten worden om lagere instandhoudingskosten te realiseren. Standaardisatie en het op de juiste wijze beleggen van verantwoordelijkheden zijn belangrijke pijlers onder zijn visie.
Met bijna 20 jaar ervaring in het openbaar vervoer is Bastiaan in staat om projecten en vernieuwingstrajecten te begeleiden en complexe vraagstukken op te lossen in alle fasen van het vernieuwingstraject. Met zijn ervaring kan hij opdrachtgevers op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau advies geven over beslissingen voor de lange termijn.
De “waarom” vraag stellen is een van Bastiaans kenmerken, hij neemt niks direct voor waarheid aan. Het uitdagen van opdrachtgevers om anders te kijken naar vraagstukken maakt Bastiaan uniek in de sector en hij is daardoor een aanwinst voor elke projectorganisatie. Hij loopt door muren heen als hij overtuigd is van de ingezette koers en kan mensen op alle niveaus op hun gemak stellen.
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet