Jeroen van den Berg

Project Engineer / Technical Consultant / ETCS Specialist

Over Jeroen

Met 15 jaar ervaring in de rail sector beschikt Jeroen over ruim voldoende kennis voor het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van alle voorkomende voertuigsystemen. Hoog- en laagspanning systemen, Automatic Train Protection (treinbeveiliging), TCMS,etc. hebben voor hem geen geheimen. Jeroen kan gedegen onderzoek en analyse doen bij vraagstukken waar integrale kennis nodig is om een juiste diagnose te kunnen stellen. Daarnaast heeft hij aan de wieg gestaan van de uitrol van ETCS in Nederland en heeft hij sinds 2007 diverse retrofit projecten als Project Engineer technisch geleid. Door deze ruime ervaring heeft Jeroen zich gespecialiseerd op de snijvlakken tussen voertuig - systemen en voertuig - infrastructuur.
Ook in een adviserende rol bij aankoop van nieuw materiaal/systemen of bij acuut optredende problemen kan Jeroen, op een analytische wijze, elke klantvraag verwerken tot een heldere rapportage of advies. Zijn rapportages zijn ook te begrijpen voor niet technische vloot beheerders om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit alles om een bedrijfszekere trein te verwezenlijken.

Zijn aanstekelijke enthousiasme maakt hem een uniek persoon in onze sector en iemand die je graag in je organisatie wil hebben. Hij kan zich snel in de materie inwerken en direct toegevoegde waarde leveren. Ook is hij bekend met het opereren in internationale teams en kan hij zich duidelijk verstaanbaar maken in het Engels en Duits. Hij is een onafhankelijke denker en iemand die het beste uit de dag wil halen. Hij vind het leuk om zich vaste te bijten in complexe vraagstukken en een resultaat te leveren waarmee zijn opdrachtgever direct aan de slag kan.
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet