Kom jij ons versterken?

Werken bij ReFleet

Heb je ook de drive om een actieve bijdrage te leveren aan het toegankelijk en betaalbaar houden van het openbaar vervoer? Vind je het leuk om te werken aan verschillende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers en waarbij geen dag het zelfde is?  Zie je het als een kans om te werken in een snel groeiend bedrijf zonder strakke hiërarchische sturing en waar we jou in de lead laten over je carrière?  Dan zoeken wij jou! 
Wij als ReFleet zijn een bedrijf die onze klanten onafhankelijk adviseert en durft om bestaande werkwijzen ter discussie te stellen; wij zoeken collega's die het een uitdaging vinden om onze klanten echt vooruit te helpen. 
Ben je enthousiast? Wij komen graag met jou in contact voor een kop koffie!

Als we na een kop koffie samen nog steeds enthousiast zijn, willen we jou verder als persoon goed leren kennen. Daarom doen we een talentscan en matchen we die op ons team. Op basis van deze scan gaan we met elkaar verder in gesprek over jouw mogelijke rol in het team en het werken bij ReFleet. In de procedure letten we naast jouw ervaringen en deskundigheid ook vooral op jouw persoonlijkheid. Zijn we na de scan en het verdere gesprek nog steeds enthousiast, dan bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie, niveau en eigen specifieke omstandigheden. Niks staat dan in de weg te gaan beginnen. 

 Wij zoeken zowel collega's die net aan hun carrière beginnen als professionals die ons team versterken met senioriteit.

Plezier

Wij geloven dat je de beste prestaties levert als je met plezier naar je werk gaat. We waken voor eentonigheid en dagen je uit met nieuwe opdrachten. Werken in een team met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan!

Ontwikkeling

We geloven in leren door te DOEN! En ja, dan gaat er weleens wat mis. Door deze ervaringen kunnen we het elke dag nog beter doen. We faciliteren je om nieuwe dingen te proberen en je krijgt een eigen opleidingsbudget. Ook delen van kennis met je collega’s vinden wij erg belangrijk!

Invloed

ReFleet werkt met een arbeidsvoorwaardenpakket waarin je jouw eigen keuzes kunt maken. Verandert er iets in jouw leven, veranderen wij gewoon met je mee. We faciliteren dat je flexibel kan zijn in het kiezen van je werklocatie, evenals werktijden. Dat je een goede balans kunt creëren tussen werk en privé.

Ondernemerschap

We stimuleren je om actief kansen te zoeken en te pakken om onze visie uit te dragen. Kansen herkennen en benutten juichen wij toe! Wij faciliteren je om eigen verantwoordelijkheden te benutten en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet  
graduation-hatrocketearthsmile