Jeffrey Kaag

Consultant

Over Jeffrey 

Jeffrey heeft een brede kijk op het functioneren van en in een onderhoudsorganisatie; omdat hij is begonnen als vliegtuigtechnicus en doorgegroeid als leidinggevende heeft hij veel kennis opgedaan van onderhoudsprocessen en aansturing van operaties. Hij weet wat er nodig is om een product en de mens samen te brengen tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. 

Na een carrière van 20 jaar bij verschillende technische afdelingen van KLM wil Jeffrey zijn kennis  inzetten in een andere vervoersmodaliteit. Hij kan werken aan technische systemen of ondersteunen bij proces denken om de kwaliteit en inzetbaarheid te verhogen. Of dit een vliegtuig of een metro is, hij past zijn zienswijze toe en haalt voldoening uit een optimaal functionerend product. 

Hij is in staat om snel tot de essentie van een probleem te komen en daarbij relaties niet uit het oog te verliezen. Jeffrey deelt graag zijn kennis en staat altijd voor anderen klaar met raad en daad. Een echte meedenker en haalt er veel plezier uit om vastgelopen vraagstukken alsnog op te lossen. Snapt dat je oprechte interesse in mensen moet hebben om verandering te realiseren. Hij is trots op wat hij doet.

Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet