Kom jij ons versterken?

ReFleet zoekt niet zomaar een Office Manager, maar één die écht álles moet kunnen.

Mooier kunnen we het niet maken. We hebben het er dagelijks over dat het toch wel tijd wordt voor iemand die de directie kan helpen alles een beetje bij elkaar te houden. Zelfs deze vacaturetekst schrijven hadden ze liever aan jou (jouw?) overgelaten, want taal is zeg maar helemaal jouw ding. Niet direct de onze. 

Ook Microsoft Office en de Engelse taal beheers je, waar Coffee eigenlijk voor ons Engels genoeg klinkt. Je pakt alles op wat wij zakelijk en minder zakelijk van het tram- of treinstel laten vallen; Administratie, urenregistratie, HRM, verjaardagen, you name it. En indien nodig zit je ons ook achter de broek aan als we iets zijn vergeten.

Zie jij het zitten om een snelgroeiend consultancy bedrijf dat gek is op treinen, metro’s en trams en dat nu nog voor 99,8% procent uit mannen bestaat te zorgen dat ze niet ondergaan aan hun eigen succes? Denk je dat wij te redden zijn in 24 uur per week? Mail ons via work@refleet.nl of bel ons via 06- 30629345 en we zien je snel!

Plezier

Wij geloven dat je de beste prestaties levert als je met plezier naar je werk gaat. We waken voor eentonigheid en dagen je uit met nieuwe opdrachten. Werken in een team met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan!

Ontwikkeling

We geloven in leren door te DOEN! En ja, dan gaat er weleens wat mis. Door deze ervaringen kunnen we het elke dag nog beter doen. We faciliteren je om nieuwe dingen te proberen en je krijgt een eigen opleidingsbudget. Ook delen van kennis met je collega’s vinden wij erg belangrijk!

Invloed

ReFleet werkt met een arbeidsvoorwaardenpakket waarin je jouw eigen keuzes kunt maken. Verandert er iets in jouw leven, veranderen wij gewoon met je mee. We faciliteren dat je flexibel kan zijn in het kiezen van je werklocatie, evenals werktijden. Dat je een goede balans kunt creëren tussen werk en privé.

Ondernemerschap

We stimuleren je om actief kansen te zoeken en te pakken om onze visie uit te dragen. Kansen herkennen en benutten juichen wij toe! Wij faciliteren je om eigen verantwoordelijkheden te benutten en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet  
graduation-hatrocketearthsmile