De implementatie partner voor rollend materieel

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk direct onze onderstaande vacatures als jij 
deel wilt uitmaken van ons ons dynamische team.

Wij zijn ReFleet 

Welkom bij ReFleet, een ingenieursbureau dat adviseert over de aanschaf en implementatie van treinen, trams, metro's en elektrische bussen én over het beheer van rollend materieel tijdens de verschillende levenscycli.
Wij weten dat het aanschaffen, invoeren en onderhouden van rollend materieel een ingewikkeld en technisch proces is. Dit vraagt dan ook om een gedegen en planmatige aanpak, van begin tot eind. Want vernieuwen betekent meer dan alleen de aanschaf en instroom van het materieel. Daarom werken er bij ons meerdere projectmanagers en engineers met ieder hun eigen expertise, zodat de implementatie op alle niveaus en lagen door de organisatie heen succesvol verloopt. 

Door nieuwe taken en fases compleet te integreren in bestaande processen voor asset management, blijft het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het in stand houden van het materieel gedurende de hele levenscyclis zo laag mogelijk. Door deze integrale aanpak proberen we onze opdrachtgevers zo volledig mogelijk te ontzorgen en een zo laag mogelijke cost of ownership te bereiken.
Lees meer over onze expertise
"Wij geloven in de waarde van betaalbaar en hoogwaardig openbaar vervoer!" Stefan & Bastiaan

ReFleet wil een aantoonbare bijdrage leveren aan een hoogwaardig openbaar vervoersysteem omdat wij geloven in de maatschappelijke waarde. De opdrachtgever wordt geadviseerd vanuit een visie  die gebouwd is op het standaardiseren, objectiveren en vereenvoudigen van alle life-cycle taken, waarbij wij focus leggen op de aanschaf- en implementatiefase.

 

Lees hier ons verhaal
Wij komen graag met je in contact!
Klik hier om ons te bereiken
Copyright 2024 - ReFleet